Pennut ovat nyt kuusi viikkoa ja kaksi päivää vanhoja. Ne ovat noin kolmikiloisia tehopakkauksia, joiden leikit ovat muuttuneet raisuiksi. Pentulaatikossa ne eivät hereillä ollessaan viihdy, vaan pyörivät pitkin huushollia aikuisten koirien riemuna ja kiusana.

Pennut ovat saaneet tunnistusmerkinnät eli mikrosirut niskaansa, ja niiden rekisterikirjat ovat saapuneet Kennelliitosta. Ensi tiistaina ne käväisevät eläinlääkärin luona lopputarkastuksessa, ja uusiin koteihin ne matkaavat perjantaista alkaen, täytettyään seitsemän viikkoa. Joka iikalle on hyvä koti tiedossa.

Chinja viihtyy pentujen kanssa hyvin ja opettaa niille koiranelämän sääntöjä ja ilmaisuja. Se kirputtaa pentuja usein, kuten alla olevissa kuvissa Fionaa, Fitzroyta ja Fireflyta. Pennut nauttivat tästä käsittelystä, joka ihmisen ihon tuntuu lähes epämiellyttävän voimakkaalta. Pentujen mielestä oman emon kirputus on varmasti mitä ihaninta hierontaa. Kynsiä leikatessa pennut kiemurtelevat ja vastustelevat. Silloin Chinja saapuu paikalle kirputtamaan pentua, joka rentoutuu ja suostuu auliisti näihin pakollisiin pikku hoitotoimiin.