"Marsut" ovat kadonneet ja pesälaatikon on vallannut kahdeksan kolmeviikkoista miniatyyrikoiraa, jotka osaavat tarvittaessa hurista, murista ja haukkua. Pennut harjoittelevat leikkimistä ja muksahtelevat kumoon yrittäessään taklata toisiaan. Kaikki keinot ovat sallittuja tässä hidasliikkeisessä kamppailussa, jossa yhtä askelta eteen seuraa luisuminen taakse tai sivulle. Leikkiä säestää ainoastaan hampaattomien suiden maiskahtava napse, vielä nämä eivät huomaa äristä leikkiessään. Kaikenlainen ääntely vaatii oman keskittymisensä.

Kolmannen elinviikon lähestyessä pennut alkoivat maistella raakaa jauhettua kalkkunaa pikkurillinpään kokoisina annoksina. Tänään on jauhelihan seassa nautiskeltu myös riisiä. Maito on kuitenkin edelleen pikkukoirien pääruokaa, ja imetystuokioihin ne suhtautuvatkin suurella innolla ja hartaudella. Ahdasta vaan rupeaa olemaan, kuten kuvasta voi arvata.

 2115882.jpg

Iltapäivämaitojen jälkeen viriteltiin "studio", ja sopivan uneliaat pentuset kuvattiin jälleen yksitellen. Vilkaiskaapa yksilökuvasivulle.

2115884.jpg

2115928.jpg