Pentujen kanssa aika vierähtää kuin siivillä. Pennut täyttävät parin päivän päästä seitsemän viikkoa. Tänään ne sanoivat heiheit emolleen Lentolle, joka pääsi vihdoin ikioman perheensä luokse. Pennut eivät emon lähtöä enää huomanneet, vaan jatkoivat touhujaan kuten ennenkin.

Pennut eivät enää majaile pentuhuoneessa kuin öisin ja vain satunnaisesti päivisin. Muuten ne ovat pitkinpoikin huushollia kuten koirien kuuluukin. Ne menevät mielellään ulos tarpeilleen, jos joku vain on ajoissa päästämässä. Leikit ulkona ovat riehakkaita ja vauhdikkaita, ja uni sisällä syvää ja rauhallista. Ruoka maistuu kaikille erinomaisesti. Suurin pennuista on jo yli neljä kiloa, ja nartut kaikki hieman alle kolmen kilon tuntumassa. 

Tunnistusmerkintä mikrosiruilla oli keskiviikkona. Pentue on rekisteröity ja näkyy Kennelliiton jalostustietokannassa. Otimme vielä yhden kierroksen yksilökuvia tänään iltapäivällä, ja ne ovat nyt pentueen omalla sivulla. Kuvaus olikin huomattavasti haastavampaa kuin viikko sitten, koska pennut ovat nyt paljon liikkuvaisempia ja vilkkaampia. 

Muitakin kuvia napsittiin siinä ohessa. Alla tytöt Ginger ja Gianna.

Guardian juoksee

Gilbert keskittyi kuuntelemaan ohiajavaa traktoria

Pepsi riehui "isosiskona" ympärillä muuten vaan