Chinja (Fi Mva Pennydale Chinchilla) on tarkoitus astuttaa seuraavasta juoksusta Humpalla (Fi Mva Tango Da Pedra Da Anixa). Toiveissa on korillinen mustia pentuja joko valkoisilla merkeillä tai ilman.

Chinja on sosiaalinen, reipas ja leikkisä perhekoira. Se on keskikokoinen, vahvarakenteinen ja perusterve narttu. Chinjalla on C-lonkat, terveet kyynärät ja terveet silmät. Chinjan turkki on hohtavan valkoinen ja melko voimakkaasti kihartuva, vaikka se syntyikin suoraturkkisena eli laineikkaana. Chinjasta löydät kuvia tämän blogin sivuilta "Sijoituksessa" ja "Pentusuunnitelmia"

Humppa on Portugalista Katajakonnun kenneliin tuotu sosiaalinen, iloinen ja valloittava uros. Se on melko kookas ja rotevarakenteinen, ja sillä on pikimusta, laineikas turkki. Humpalla on A-lonkat ja terveet silmät. Humpasta löydät lisätietoja ja kuvia osoitteesta www.katajakonnun.com

Humppa ja Chinja ovat täysin eri sukulinjoja, joten yhdistelmän sukusiitosprosentti on kuuden sukupolven mukaan laskettuna 0% (ei yhtään yhteistä sukulaista). Pennut ovat geenitestien perusteella turvassa PRA-silmätaudilta (sokeuttava verkkokalvon rappeuma) ja JDCM-cardio -sydäntaudilta (sydämen laajentuma, joka tappaa koiran jo pentuiässä).

Katariinalle kaunis kiiitos mahdollisuudesta astuttaa Chinja Humpalla!

Pentutiedustelut tervetulleita joko meilitse [email protected] tai puhelimitse p. 040 570 6340.