Viikonlopun aikana oli vilskettä niin pentulaatikon sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Useampi perhe kävi tutustumassa pentueeseen ja varaamassa itselleen oman portugeesipojan tai -tytön. Pennuille on tiedossa oikein mukavia koteja, joissa koiranhankintaa on jo pitempään suunniteltu ja asiaan paneuduttu huolella. Turvalliselta tuntuu pentujen lähtö tällaisiin hyviin koteihin.

Nyt on koti tiedossa seitsemälle pennulle. Yhden uroksen kohdalla tilanne on vielä auki. Se on kehittynyt kovasti komeaan suuntaan, ja olen alkanut haaveilla näkeväni sen joskus  näyttelyissä ja miksei muissakin koirailulajeissa. Sille olisi mieluiten hakusessa aktiivinen, koirakokemusta jo hankkinut oma ihminen tai perhe, joka jaksaisi hoitaa turkkia ainakin hetken aikaa näyttelyitä varten. Sijoitus olisi mahdollinen vaihtoehto tälle pennulle, ja harrastuneen ja oma-aloitteisen sijoitusperheen löytyessä suurilla vakuussummillakaan ei olisi niin väliä. Mahtaisikohan tällaista omistajaa löytyä? Tiedustelut tervetulleita, yhteystiedot löytyvät sivulaatikosta.

Muuten pennut ovat taas opiskellet telmimistä ja jauhelihan syömistä. On uskomatonta kuinka laajalle yhden teelusikallisen jauhelihasössöä voi levittää. Paljonkohan siitä lopulta päätyy pentujen massuihin...