Pennuilla on nyt ikää alun kolmatta viikkoa. Ne ovat kehittyneet hurjasti viime viikonlopusta. Keskipaino on noussut 800g:n tienoille ja suurin lähenee kohta kiloa. Silmät aukesivat ensiksi "tyttö ykkösellä" joka tuntuukin olevan porukan varhaiskypsin. Nyt koko pesue killittelee maailmaa kirkkain silmin, opettelee kävelemän huojuvilla jaloilla ja leikkimään sisarustensa kanssa. Tai pikemminkin ne opettelevat leikkimään sisaruksillaan, sillä ne hamuavat suuhunsa milloin mitäkin osaa vieruskaverista ja onnistuvat joskus jopa saamaan aikaan selvästi viekkaan ilmeen näin tehdessään.

Pentulaatikosta kuuluu tuhinan ja nuuskutuksen ohella hurinaa, murinaa ja kimeitä vauvanhaukahduksia. Untakin nähdään joskus ääneen vingahdellen. Välillä pentu istuu tukevasti pepullaan maailmaa katsellen, ja päästää sitten haukahduksen, jonka täräyksestä se lentää selälleen. Kerrassaan valloittavia katsottavia nämä!

Uudet yksilökuvat napsittiin taas kerran lämpimässä auringonvalossa. Ne on nyt lisätty pentujen omalle sivulle (F-pentue). Poistin sivulta kolmipäiväisinä otetut kuvat, mutta ne ovat vielä nähtävillä blogipostauksessa 13.9.