Kauniiden ja pikkuhiljaa lämpenevien kevätsäiden myötä on alkanut myös pienimuotoinen näyttelykiertue, jonka Sani maaliskuussa aloitti. Seuraava näytös esitettiin Tampereen KV-näyttelyssä, jossa Stellan tytär Lento teki jymy-yllärin ROP-voitollaan. Tämä oli Lenton ihkaensimmäinen näyttely, mikä teki yllätyksestä vieläkin makeamman. Lento sai siis ensimmäisen sertinsä ja myös Cacibin. Samassa näyttelyssä Lenton sisko Leia sai EH:n ja myös ihan hyvän arvostelun.

Seuraava koitos oli Ruoveden ryhmänäyttely 5.4., jossa Lento käväisi hakemassa EH:n. Sieltä ei tullut napsittua kuvia, kun paikka li ahdas ja sää sateinen-

Eilen kävimme ryhmänäyttelyssä Pertunmaalla, Toton ja Lenton kanssa. Nämä kaksi olivatkin näyttelyn ainoat portugeesit. Tämä oli Toton ensimmäinen esiintyminen avoimessa luokassa, ja se sai samantien viidennen ja viimeisen sertinsä ja valmistui Suomen muotovalioksi. Lento nappasi myös sertin ja päihitti Toton ROP-kehässä. Lento oli siis rotunsa paras ja pääsi kilpailemaan iltapäivällä ryhmäkehään, josta ei sitten enää sijoitusta tullut. Kaikenkaikiaan hieno reissu, josta oli tuomisina kotiin monta pystiä ja rusettia. Lento pääsi nyt pitkästä turkistaan: se saa keskittyä kesäkaudella lempilajeihinsa agilityyn ja uimiseen.