Walatin kisat järjestettiin Korkeakankaan hiihtokeskuksessa, joka tarjosikin hyvät puitteet kisoille. Sadekuuroja ja ukkostakin pyöri ympärillä, mutta enimmäkseen paistoi kuuma aurinko, ja maksikakkoset saivat kisata poutasäässä. Mukana kisaamassa oli tuttuja omasta seurasta, joten päivä sujui taas mukavissa merkeissä. Riikka ja Ringo siirtyivät upeasti kolmosiin, Paljon Onnea teille!

Tinka oli kenties kuumuuden takia vähemmän innostunut kuin tavallisesti, mutta se teki oikein hyvää rataa, otti hyvin kontaktit ja meni minne ohjasin. Vika oli siinä, että ohajasin päin prinkkalaa, ja saimme hyllyt molemmilta radoilta. Ensimmäisen radan töppäykseni vielä sulatin, mutta toisen radan sössin niin perusteellisesti, että loppui huumorintaju.

Tinka on siirtynyt kakkosiin, mutta emäntä tahkoo vielä mölli/ykköstasolla. Siispä sinne on syytä palata. Tinka saa pitää pienen kisatauon ja Stella saa astua remmiin. Ensi tiistaina on möllikisat Lammilla, ja ilmoitin Stellan myös ensimmäisiin virallisiin kisoihinsa Janakkalaan 15.8. Saas nähdä miten alkaa sujua...