Tänään hypeltiin Nokialla NPKH:n järjestämissä kisoissa. Ykkösluokan agilityrata kisattiin kauniissa kesäaamussa. Tinkan kanssa olimme  maxiluokan ensimmäiset kisaajat, joten Tinka oli startissa ihan täpinässä odoteltuaan minua häkissä rataantutustumisen ajan. Ihmeesti se kuitenkin asettui ja selvitimme radan virheittä ja alla ihanneajan.  Sijoituimme kisassa toiseksi, heti treenikaveriemme Turren ja Päivin jälkeen. Saimme pokaalin ja ensimmäisen punamustan agilitysertiruusukkeemme. Onnea Päivi ja Turre toisesta nousunollasta ja luokkavoitosta!!!

Luokkanousun myötä saimme odotella kakkosluokan hyppyradan alkua auringon kivutessa yhä korkeammalle ja lämpötilan ylittäessä hellerajan. Onneksi kentän reunoilta löytyi varjopaikkoja. Tinka otti varjossa pitkät nokoset, ja niinpä se jaksoi kisassa pinkoa ja pomppia ihan normaaliin tapaan. Ohjaukseni oli kuitenkin sanoisinko sekavaa, ja onnistuin hankkimaan meille kaksi kieltovirhettä. Lopullinen tulos oli jotain päälle 11, eli yliaikaakin saimme, mutta ensimmäinen tulos kakkosista saatiin kuitenkin :-)

Ykkösten palkintojenjaossa työnsin kamerani lähimmän toimihenkilön käsiin, ja hän ystävällisesti ikuisti tilanteen. En huomannut kysyä hänen nimeään. Jos kuvaaja osut joskus tähän blogiin niin kiitokset kuvasta!

1243774574_img-d41d8cd98f00b204e9800998e