Neliviikkoissynttärit menivät perjantaina, ja tänään täytetään yksi kuukautta. Pennut lähestyvät kahden kilon painoa. Niiden liikkuvuus ja leikkisyys on hurjasti lisääntynyt viime  viikonlopusta, vaikka suurin osa ajasta menee edelleen höyhensaarilla.

Kolmiviikkoiskuvat jäivät ottamatta, mutta tänään napsimme yksilökuvat pennuista. Kuvaus ajoitettiin pentujen päiväunien aikaan, jotta ne eivät villiintyisi kameran edessä ihan kokonaan. Tyttöset suhtautuivat herätykseen myönteisesti ja poseerasivat kiltisti. Sensijaan osa pojista suhtautui herätykseen ja ulos kirpeään ilmaan vientiin hieman nurjanlaisesti. Jotain kuvia sentään saatiin otettua.

Parhaat kuvat on nyt lisätty pentueen omalle sivulle "F-pentue". Lisäsin sinne myös pentujen nimet. Tytöt ovat Fairytale, Felicia ja Fiona, ja pojat ovat Figaro, Falcon, Fitzroy, Freeman ja Firefly.

Alla muutamia tunnelmakuvia pentusista:

Figaro katselee maisemia

 

Fitzroy nuuskuttelee. Tuleekohan siitä jälkikoira?

 

Minne Felicia on matkalla?

 

Firefly eli tulikärpänen esitti taas omituisimmat koreografiat. Pöydällä mahtuu laukkaamaan.....ja siinä voi myös levitoida. En kyllä edes arvaile mitä tästä penikasta tulee isona.