Pentujen syntymään on nyt noin viikko-puolitoista. Lento saapui meille eilen odotuksen loppuajaksi. Tinka ja Stella, pentueen molemmat isoäidit, ottivat Lenton vastaan ystävällisesti ja rauhallisesti. Pepsi-pentu yritti hetken saada aikaan leikkiä Lenton kanssa, kunnes totesi, että tulokas on rauhallinen tätikoira eikä painikaveri. Viksu-villakoira kohautti kulmiaan jälleen yhden "neanderthalinpuudelin" saapumisesta taloon ja palasi omiin toimiinsa. Pentueen Toto-isukki sensijaan innostui Lenton saapumisesta niin paljon, että joutui viettämään suurimman osan ensimmäisestä yhteisestä illasta jäähyllä.

Lento on oikein hyvässä kunnossa, kiinteä ja kiiltäväturkkinen, ja ystävällisen rauhallinen. Pentumasu on iso muttei suunnaton, eli odotettavissa lienee normaalikokoinen pentue. Pentujen möyrimisen masussa tuntee jo oikein selvästi.

Kaikki pennut eivät ole vielä varattuja. Mikäli olet kiinnostunut pennusta, ota yhteyttä p. 040 570 6340 / Hannele Kettunen tai hakettunen @ hotmail.com (poista välit). Pentueen molemmat vanhemmat ovat terveitä ja hyväluonteisia seura- ja harrastuskoiria, ja ne ovat menestyneet myös näyttelyissä. Pentue täyttää portugalinvesikoirien jalostusohjesäännön ja yhdistelmällä on jalostustoimikunnan hyväksyntä.

Pentueen isä Toto ja emo Lento

Lento isoine masuineen ja Lenton äiti Stella

Lento

Lento aamuauringon lämmössä

Vauvamasu elokuun ensimmäisenä aamuna