Pennut ovat syömisen ja nukkumisen lomassa harjoitelleet kovasti leikkimistä ja erilaisia ääniä. Laatikosta kuuluu hassuja pikku haukahduksia, murinoita, kurlutuksia ja vinkauksia. Leikkiminen on vielä kömpelöä, eikä aina ole katsojalle ihan selvää onko kyseessä hauskanpito sinänsä vai sisaruksen "petaaminen" sopivaksi nukkumisalustaksi. Niin nopeasti saattaa nujuaminen katketa syvään uneen. Parhaat leikit nähdään iltaisin; ehkä pennut harjoittelevat kunnon "iltavilliä".

Viikonlopun aikana ensimmäiset pennunostajat kävivät ihastelemassa pentuetta. Tällä hetkellä näyttää siltä, että molemmille narttupennuille on löytynyt hyvä koti. Vapaana on vielä kolme reipasta ja toiminnanhaluista urospentua, joille etsin mieluten aktiivisia, harrastavia koteja. Jos perheessänne on yhden portugeesipojan vajaus, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä.  

Alla muutama kuva tältä aamulta. Pennut ovat vielä ihan maitoruokinnalla, mutta jo parin päivän päästä alkaa totuttaminen kiinteään ravintoon.
1382080.jpg

1382089.jpg

1382084.jpg

1382086.jpg


Pentusten isosisko Sira (Pennydale Cassiopeia) käväisi sunnuntaina Tampereen näyttelyssä. Pokaaleita tai rusetteja ei saatu kotiin vietäväksi, mutta ohessa kuva tästä reippaasta ja ryhdikkäästä portugeesitytöstä, jolla on tuuhea, kiharainen turkki.

1382079.jpg