Viimeisinä kolmena viikkona koiraporukkamme on keskittynyt pitkiin ulkoilulenkkeihin. Päivänvalossa koirat ovat rymistelleet metsissä ja riehuneet sänkipelloilla, ja iltapuolella on kierretty kävelyteitä katuvalojen himmeässä loisteessa.

Kolmena arki-iltana viikossa suuntaamme treeneihin: Stella tokoilee ja agiliitää, ja Tinka ja Toto vain agilitaavat. Koirat ovat olleet terveitä ja innokkaita hommiin, ja treenit ovat sujuneet oikein hyvin. Totosta on löytynyt uskomattomia kierroksia agilityssä: se painaa esteeltä toiselle aivan sata lasissa ja on todella innoissaan. Saa nähdä miten hyvin saan tuon tykinkuulan ohjattua, kun joskus pääsemme ihan täysimittaista rataa tekemään. 

Chinjan pennuilla tuntuu sujuvan hyvin uusissa kodeissaan. Kiitos kaikille pentukuvia lähettäneille! Kuulumiset ja kuvat ovat aina tervetulleita, ja näyttäytymässäkin sopii pistäytyä, jos vaan ehditte!

Pentujen lähdettyä kamerat ovat pysyneet kaapissa, joten tälläkertaa parit kuvat Tinkan ja Stellan remuleikeistä viime kesältä. Samoissa puuhissa nuo ovat edelleen.