Meidän ihanaisesta Tinkasta on (toivottavasti!) tulossa mummo. Sari Styrmanin omistama Simba (FIN ja LV MVA Pennydale Cleopatra) Tinkan ja Lexin pentueesta on eilen astutettu Artulla (FIN MVA April Fool's Zizak Zalmiak). Perheenlisäystä toivotaan synytyväksi tammikuun puolenvälin tienoilla, ja odotettavissa on terveitä, ryhdikkäitä, kauniita ja erittäin hyväluonteisia portugeeseja harrastuksiin ja perheenjäseniksi.

Yhdistelmän terveystiedot:
Simba: lonkat B/C, silmät OK, Optigen A, JDCM-cardio 1-2
Arttu: lonkat B, kyynärät 0/0, Silmät OK, Optigen B, JDCM-cardio 1-1
Yhdistelmän sukusiitosprosentti 1.37% (6 sukupolven mukaan)

Tiedustelut pennuista Sari Styrman, kennel Gotcha, www.gotcha.fi, [email protected]

Simba on Tinkan valkoisista pennuista kaikkein valkoisin ja kaunein. Se on lyhytrunkoinen, ryhdikäs ja vankkaluustoinen, sekä luonteeltaan iloinen, tasapainoinen, avoin ja sosiaalinen, eli juuri sellainen portugeesi, johon kasvatustyössäni pyrin. Simba on ihkaensimmäinen Pennydale-kasvatti, joka saavutti Suomen muotovalion arvonimen, ja se valioitui kesän aikana myös Latviassa. Samalla se keräsi muutaman cacibin. Sarille suurkiitokset Simban näyttelyttämisestä Suomessa ja ulkomailla!

Arttu on musta, reilut 2,5 vuotias uros, joka valioitui tämän vuoden huhti-kesäkuussa kolmessa perättäisessä näyttelyssä. Komea poika siis, ja tosi reipas ja iloinen kaveri myös.

Simba (Kuvien copyright Sari Styrman)
2079774.jpg

2079777.jpg